Skab den perfekte ferie med vores professionelle sommerhusrengøring

Din garanti for en feriebolig i perfekt stand

Lejer du dit sommerhus ud og har brug for et grundigt og pålideligt firma til at klare rengøringen? Eller trænger det bare til en kærlig hånd, inden du selv kører op?

Så behøver du ikke lede længere end til vores professionelle rengøring af sommerhus, hvor vi sikrer dig en feriebolig i perfekt stand.

Med vores mange års erfaring og gode ry er vi det ideelle valg for sommerhusejeren, og med vores placering i Brønderslev er vi kun en kort køretur fra sommerhuse, der strækker sig mellem Aalborg og Hjørring.

Den omfattende sommerhusrengøring

Her hos Multicare Service forstår vi vigtigheden af et rent og indbydende miljø. Vores dedikerede team lader derfor ikke et hjørne så uberørt. Fra overfladerne til gulvet, sengetøjet til håndklæderne – vi sørger for, at hver en detalje er på plads.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis ønsket sørger vi endda også for både vinduerne og skraldet, så du kan slippe for at hyre et hav af forskellige servicer.

Her får du nemlig en altomfattende sommerhusrengøring, der ovenikøbet bruger miljøbevidste produkter for at sikre et rent miljø uden at gå på kompromis med skønheden i det fri.

Vi står altid klar på en enkelt rengøring såvel som en fast aftale, så du kan føle dig sikker på en konsekvens sommerhusrengøring, skræddersyet efter dine ønsker.​

Omfattende, fleksibel og prisvenlig

Er du klar til at klargøre dit sommerhus til den perfekte ferie?

Så kontakt vores firma allerede i dag og hør mere om vores omfattende sommerhusrengøring, fleksible aftaler og attraktive priser. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dine behov.

Fokuser du i stedet på at skabe uforglemmelige sommerminder. 

1021810211 / Multicare Service

Bredgade 182

9700 Brønderslev

CVR: 38060090

Kontakt os

Telefon: 22 75 67 70

E-mail: info@multicareservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket