Få en hotelrengøring skræddersyet til dit hotel

En pålidelig og upåklagelig rengøring

Ønsker du en hotelrengøring, der er både pålidelig og upåklagelig?

Så sæt din tillid til det professionelle rengøringsfirma, der har sat standarden for den grundige hotelrengøring i årevis. Her er vores professionelle rengøring af hoteller nemlig ikke blot kendt for dets pålidelighed men også for dets grundighed og forpligtelse til ekspertise.

Med vores placering i Brønderslev har vi nem adgang til hoteller i Aalborg og Hjørring, samt omegn, og vi rengør med samme glæde det lille såvel som det store hotel.

Kvalitetsbevidst, miljøbevidst og fleksibelt

Hos Multicare Service forstår vi, at et rent miljø er afgørende for dine gæsters tilfredshed.

Derfor er vores rengøring først og fremmest kendetegnet ved dets fantastiske kvalitet, og vores team af erfarne fagfolk er altid dedikerede til at sikre sig, at hver en krog er pletfri – fra hotellobbyen til værelset. Selvfølgelig bliver rengøringen desuden gjort med brug af miljøvenlige produkter, der er skånsomme overfor både dine overflader og planeten.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Med vores fleksible muligheder tilbyder vi desuden bekvemmeligheden af faste aftaler, der kan tilgodese dine unikke rengøringsbehov.

Uanset om du har brug for daglige, ugentlige eller månedlige rengøringstjenester, kan vi altså skræddersy dig en plan, der er et perfekt match for dine krav og prisklasse.

Vores omfattende hotelrengøring dækker selvfølgelig alt fra overflader og gulve til sengetøj og håndklæder. Vi efterlader intet hjørne uberørt, så dine gæster er sikret en frisk og indbydende atmosfære under hele deres ophold.

Oplev forskellen med en professionel hotelrengøring

Er du klar til at opleve forskellen en professionel hotelrengøring kan gøre?

Så kontakt vores firma allerede i dag og opdag den tryghed, der følger med en grundig og pålidelig rengøringspartner.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud skræddersyet til dine rengøringsbehov, så du kan få præcis den rengøring, som du har brug for.

1021810211 / Multicare Service

Bredgade 182

9700 Brønderslev

CVR: 38060090

Kontakt os

Telefon: 22 75 67 70

E-mail: info@multicareservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket