Rengøring Klinikker

Hvis hygiejnen ikke er i orden på en medicinsk klinik eller hos tandlægen, kan patienter have komplikationer efter besøget.Den rengøring selv er selvfølgelig en af ​​de mest vigtige ting i forsøget på at konstant at opretholde en høj hygiejne i en klinik.

Hos Multicare har vi mange års erfaring i rengøring klinikker, og vi har derfor opbygget knowhow med hensyn til hvilke rengøringsmidler er effektive på klinikker og hvilke værktøjer sikre de bedste resultater.

Blandt andet følger vi den nationale infektionshygiejne retningslinjer fra Dansk Serum Institut og brug microfiber klude og HEPA-filtre på vores udstyr.

Vi ved, at hyppige besøg på vores kunder er vigtigt, især for klinikker, således at rengøringen altid opretholder et højt kvalitetsniveau.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Case: De Tandlæger i Vangede

I samarbejde med Tandlæger i Vangede, arbejder Multicare i henhold til den danske kvalitetsmodel med retningslinjer fastlagt af, blandt andre ting. IKAS og den danske agentur for Patientsikkerhed.


Dette sikrer, at vi overholder den nationale infektionshygiejne retningslinjer (NIR) til gavn for alle klienter med behov for klinik rengøring.

Multicare har været klinisk ren siden 2015 på Tandlæger i Vangede.

Case: Tandlæge Nina Kümmel

Siden 1994 har Nina Kümmel havde hendes klinik på Amagerbrogade.Den befolkningsgruppe på Amager er præget af mangfoldighed, og klinikken sætter en ære i at tilpasse sig denne mangfoldighed.Samtidig, klinikken har specialiseret sig i implantater og kirurgi, samt patienter med tandproblemer. 

Multicare har siden 2016 haft æren af ​​at levere rengøring til klinikken.

Case: Gynækologisk Klinik Amager

Den gynækologisk klinik på Amagerbrogade er ekspert i kvinders sygdomme, graviditet og fødsel videnskab. Klinikkens personale har arbejdet på steder som Amager Hospital, Herlev Hospital, Roskilde Sygehus, Hillerød sygehus og været konsulent på Københavns Fertilitetsklinik.Som i enhver klinik, rengøring er også afgørende her.Det gælder både gæsternes indtryk af klinikken samt deres helbred.Multicare har været ansvarlig for at holde klinikken rent og ryddeligt siden 2016.

Case: De tandlæger i Dragør

De tandlæger i Dragør er en moderne klinik beliggende i den gamle bydel i Dragør. Multicare leverer daglig rengøring med fokus på at overholde alle retningslinjer fra IKAS og Dansk Patient Safety Agency.

De tandlæger i Dragør er en af ​​vores nyere kunder, men Multicare blev valgt, blandt andet på grund af hans omfattende erfaring med klinik rengøring.

1021810211 / Multicare Service

Bredgade 182

9700 Brønderslev

CVR: 38060090

Kontakt os

Telefon: 22 75 67 70

E-mail: info@multicareservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket